Biblioteca ULBS - Bibliografii online
Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului (SAIAPM) - Departamente

Serviciul este oferit cu respectarea dreptului de autor, cei care utilizeaza resursele bibliografice trebuie sa fie de acord cu urmatoarele:

Sunt de acord să nu reproduc operele din bibliografia primită spre utilizare decât în scopuri, exclusiv, didactice, de învățare, să nu le distribui, să nu le import în vederea comercializării pe piața internă a copiilor, să nu le comunic public, prin orice mijloace, inclusiv prin punerea în acces liber pe internet. Dețin adresa de mail instituțională şi parola în mod legal, iar scopul accesării este pentru uz personal, respectiv, pentru studiu și cercetare.
În conformitate cu LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, publicată în M.Of. nr. 60/26 mar. 1996 și republicată în M.Of. nr489/14 iun.2018.

Accesul la bibliografia online se face numai prin autentificarea cu contul deținut în domeniul "@ulbsibiu.ro".

Autor
Titlu
Domeniu de studiu
An aparitie
Cota
pagini
Accesare
Constantin Banu
Tratat de industrie alimentara
Ingineria
produselor
alimentare
2009
663/T81
94
87
314
350
320
Coperta-Cap.1-Industria Laptelui
Cap.2-Industria carnii
Cap. 3-8
Cap. 9-11
Cap.12-16
Florea Traian
Chimia alimentelor

2001
54/F67
10
240
60
207
Coperta-titlu-cuprins
Cap. 4
Cap. 5
Cap. 6-8
Georgescu Cecilia
Chimia elementelor - curs ID

2013
54/G32
97
vizualizare
Cretu Carmen ,
Oprea Ovidiu
Indrumar de lucrari practice de chimie generala

2010
54/C85
8
95
Coperta-titlu-cuprins
vizualizare
BANU, Constantin
Procesarea industriala a carnii

1997
663/B27
333
334
Coperta-cuprins-Partea I
Partea II
BANU, Constantin (coord.)
Tratat de industrie alimentara: probleme generale

2008
663/T81
416
197
Coperta-cuprins-sectiunea I-II
sectiunea III
Banu Constantin
Manualul Inginerului de industrie alimentară

1998
663/T81
265
242
416
460
Coperta-cuprins-Vol.1
Vol.1-sect.5-10
Vol.1-sect.10-21
Vol.1-sect.21
Banu Constantin
Manualul inginerului de industrie alimentara, vol II

1999
663/M30
186
Vol-II-sect1-181-1998

Constantin Banu (coord.)
Suveranitate, securitate și siguranță alimentară

2007
53.247
748
vizualizare
BANU, Constantin
Progrese tehnice, tehnologice si stiintifice in industria alimentara

1992
663/P94
436
vizualizare
BANU, Constantin
Aplicatii ale aditivilor si ingredientelor in industria alimentara

2010
663/A65
892
vizualizare







Salagean Claud. Dan
Tehnologia produselor din carne

2008
663/S16
210
vizualizare
Tita M.A.
Manual de Analiza si Control al Calitatii Laptelui

2002
663/T65
316
vizualizare
Ionescu Aurelia
Tehnici si procedee de conservare ale pestelui

1995
663/I-68
290
vizualizare
Jurcoane S.
Biotehnologii: fundamente, bioreactoare, enzime

2000
57/J92
437
vizualizare







Dumitru I.F.
Biochimie
Stiinte Agricole
1980
577/D89
991
vizualizare
Dumitru I.F.
Biochimie generala

1973

556
vizualizare
Vlad I.
Zootehnie

2013
63/Z82
412
vizualizare
Hodisan I.
Botanica sistematica

1976
58/H69
466
vizualizare
Botnariuc N ;
Vadineanu
Ecologie

1982
50/B72
446
vizualizare
Ifrim Savel
Chimie generala

1989
54/I37
608
vizualizare
Surpateanu Mioara
Elemente de chimia mediului

2004
50/S95
261
vizualizare
Nelly Demian
Aplicatii si prob. de Chimie Generala

1980
54/A65
294
vizualizare
Rojanschi V.
Politici si strategii de mediu

2002
50/R67
500
vizualizare
Cristea V.
Fitocenologie si vegetatia Romaniei

1991

156
vizualizare
Gaspar Eniko
Sisteme de epurare a apelor uzate menajere

2019
624/G23
192
vizualizare
Antofie M.M.
Conservarea Biodiversitatii

2012
50/A62
278
vizualizare
Oprean C.
Managementul Calitatii Mediului

2003
49.760
302
vizualizare
Moise M.I.
Analiza chimica cantitativa

2014
54/M86
216
vizualizare
Moise M.I.
Analiza chimica calitativa

2015
54/M86
213
vizualizare







Anca Tulbure
Bucate din zona Sibiului

2018

226
vizualizare










Pentru informații suplimentare, puteți să ne contactați la adresa: bcu@ulbsibiu.ro

noiembrie 2020