Prima conferinţă ABR organizată la Biblioteca Universitară din Sibiu

cu tema
Bibliotecile īn societatea cunoaşterii

7 - 9 Septembrie 2011, Sibiu

Biblioteca Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu găzduieşte cea de-a XXII-a Conferinţă Naţională a Asociaţiei Bibliotecarilor din Romānia.

Aproximativ 100 de bibliotecari din toată ţara se vor reuni la Sibiu īn perioada 7 - 9 septembrie 2011, īntr-o īntālnire profesională dedicată bibliotecilor universitare, celor din īnvăţămāntul preuniversitar, bibliotecilor publice si specialistilor din domeniu.

Menţionăm că Asociaţia Bibliotecarilor din Romānia organizează pentru prima dată o conferinţă naţională la Sibiu, iar Biblioteca Universităţii “Lucian Blaga” a fost aleasă ca locaţie pentru că este “una din cele mai frumoase biblioteci universitare romāneşti”.

Anunt important ABR:

Informații preliminare privind a XXII-a Conferință Națională a ABR

Cea de-a XXII-a Conferință Națională a ABR, cu tema Bibliotecile īn Societatea Cunoașterii, va fi găzduită de Biblioteca Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, īn perioada 7-9 septembrie 2011.

Prin bunăvoința gazdelor noastre, este posibilă cazarea īn spațiile de cazare ale universității, gratuit. Īn acest scop, membrii ABR sunt rugați să-și comunice intenția de participare pānă cel tārziu la data de 31 iulie, la adresa de e-mail a conferinței:  bcu.cid@ulbsibiu.ro . Rugăm președinții de filiale să se mobilizeze și să transmită centralizat aceste prime date de participare.

Ținānd cont de faptul că īn acest an, conform Statutului ABR, se vor desfășura alegeri īn toate structurile de conducere ale asociației, inclusiv la nivel central, Conferința Națională de la Sibiu prezintă o importanță aparte. De aceea, membrii ABR sunt invitați să participe īn număr cāt mai mare, astfel īncāt la Conferința Națională să fie reprezentate toate cele 41 de filiale județene ale asociației.

Vom reveni cu alte detalii organizatorice pe site-ul ABR http://www.abr.org.ro și pe site-ul Conferinței Naționale http://bcu.ulbsibiu.ro/abr.