ACCES GRATUIT la baza de date „ProQuest Dissertations & Theses (PQDT)  

Link de acces: http://search.proquest.com/

PROQUEST și SC Enformation SRL, oferă o perioada de ACCES GRATUIT la baza de date „ProQuest Dissertations & Theses (PQDT) pentru o perioadă de 6 luni:
05.03.2016 – 15.09.2016

Descriere:
Cu mai mult de 3 milioane de documente, „ProQuest Dissertations & Theses (PQDT)” este cea mai cuprinzătoare colecție de dizertații și teze din lume.

„ProQuest Dissertations & Theses (PQDT)” permite:
• Consultarea bazei de date de către studenții absolvenți pentru a se asigura că subiectele propuse pentru teză sau dizertație nu au fost abordate anterior;
• Căutarea titlurilor de interes pentru studenți, cadre didactice și alți cercetători;
• Acces instantaneu la materiale de cercetare de înaltă calitate, multidisciplinare;
• Construirea colecției de cărți electronice - cu fiecare dizertație ce are cod ISBN, ProQuest este cea mai mare editură din lume din punct de vedere al codurilor ISBN;
• Căutarea încrucișată între reviste și alte tipuri de conținut ofertite pe platforma ProQuest.

Baza de date conține referințe bibliografice pentru materialele din această categorie, începând cu prima dizertație publicată în Statele Unite, acceptată în 1861 precum și dizertații europene din secolul al 17-lea, până la cele mai recente lucrări acceptate în ultimul semestru. Dintre milioanele de lucrări acceptate, vă oferim peste 1.9 milioane în format „Full text”.

„ProQuest Dissertations & Theses (PQDT)” este o bază de date importantă pentru instituția dumneavoastră la care aveți acces pe o perioadă de 6 luni, până în 15 Septembrie 2016.

Link-ul direct de urmat:
http://search.proquest.com/pqdtglobal?accountid=8083