and 

Acces gratuit la publicatii medicale prin portalul PeaceMED
,
aprilie-iunie 2017

Cadrele medicale din Romania pot accesa gratuit publicațiile internaționale de renume din domeniul medical prin portalul peaceMED.

Susținător de peste 14 ani de zile al comunității de cercetare din Romānia, Enformation a inițiat proiectul-pionier peaceMED prin care se permite accesul gratuit la literatura științifică de profil īn peste 80 de spitale din Romānia.
Portalul Electronic de Acces la Cercetare și Educație MEDicală vizează īmbunătățirea deciziilor medicale, reducerea erorilor de diagnostic și procedură, dar și scăderea numărului de teste inutile.
Īn acest scop, am grupat pe acest portal unic de acces peste 86.103 cărți și 8.037 reviste de specialitate, 992.300 trial-uri clinice și 14.000 titluri despre diagnostic și tratament, dar și numeroase clipuri video, proceduri de consult, materiale de e-Learning și pentru educația pacienților.

Edituri si dezvoltatori precum Ovid, BMJ, UpToDate, Cochrane, SpringerNature, Thieme, McGraw-Hill, ProQuest, Taylor&Francis, Cabi, Alexander Street, s-au alăturat demersului peaceMED apreciind, īn urma a numeroase studii efectuate, importanța documentării pentru eficientizarea alocării timpului īn rāndul medicilor pe durata unui consult, creșterea numărului de materiale care să contribuie la educarea pacientului și la adoptarea ghidurilor medicale internaționale.

Proiectul peaceMED este un nod care susține dezvoltarea rapidă, dar și armonioasă a resursei umane din sistemul nostru de sănătate. peaceMED sprijină cadrele medicale din Romānia să țină pasul cu noile tehnologii, să se adapteze cu ușurință și să poată identifica soluții care să salveze vieți și să īmbunătățească relația cu pacienții.

peaceMED crede īntr-un sistem de sănătate sănătos, cu medici bine informați și pacienți bine tratați: www.enformation.ro/peaceMED.
Resursele sunt disponibile in baza contului personal gratuit.

Mai multe informatii la Enformation - office@enformation.ro
si Titi Jalba Tel: 0729.992.741 / Email: titi.jalba@enformation.ro

* * *
La Biblioteca ULBS accesul se poate face in Sala Internet, in Cabinetele de studiu, in Sala Multimedia iar pe fiecare nivel pe calculatoarele Doctorate.
Personalul specializat din biblioteca va ofera asistenta tehnica pentru cautari profesionale.
Pentru informatii si orice problema, cereti ajutor la adresa bcu@ulbsibiu.ro aprilie 2017