Delegații oficiale la Biblioteca ULBS

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu a primit recent vizitele ambasadorilor Ambasadei Regatului Thailanda în România și Ambasadei Republicii Cuba în România.

Astfel, în luna septembrie E.S. Sarayoot Kalayanamit, ambasadorul Regatului Thailanda în România  s-a aflat într-o vizită oficială la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu,  unde a oferit sub formă de donație, publicații recente despre Thailanda și cultura sa, Centrului Cultural Thai al Bibliotecii ULBS. De asemenea, Excelența Sa și-a exprimat gratitudinea pentru eforturile colectivului bibliotecii de a promova cultura țării sale și dorința de a continua colaborarea cu Universitatea atât pe plan academic, cât și cultural, în viitorul apropiat.

În luna octombrie, E.S. Roberto César Hamilton Magaña, noul ambasador al Republicii Cuba în România, a fost oaspetele Bibliotecii ULBS, preț de câteva ore. Aflat pentru prima oară la Sibiu, E.S. s-a declarat impresionat de clădirea modernă și funcționalitatea bibliotecii, urmând să facă și o donație de carte la următoarea sa vizită.


Ambasadorul Regatului Thailanda în România


Ambasadorul Republicii Cuba în România


Octombrie 2018