Training utilizare resurse abonate prin Anelis Plus, 20 noiembrie 2018

Locație: Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, Sala Internet
Data: 20 noiembrie 2018, ora: 12

Asociatia Universitătilor, Institutelor de Cercetare-Dezvoltare si Bibliotecilor Centrale Universitare din Romania ("Anelis Plus"), în calitate de beneficiar, și SC E-nformation SRL, în calitate de furnizor, anunţă continuarea accesului la literatura științifică de cercetare pentru anul 2018.

Universitatea "Lucian Blaga"din Sibiu a cofinanțat și beneficiază de acces online, în anul 2018, la urmatoarele baze de date, având ca scop susținerea activității de informare si documentare necesară realizării temelor de cercetare-dezvoltare:
• Elsevier Science Direct
• Springerlink
• ProQuest Central
• Sage Journals
• MathSciNet
• Clarivate Analytics: Web of Science, Journals Citation Reports, Derwent Innovation Index
• Scopus

SC E-NFORMATION SRL, în calitate de reprezentant in Romania al editurilor stiintifice ce produc bazele de date mai sus menționate, va susține o sesiune de instruire despre continutul, modul de utilizare si instrumentele oferite de fiecare resursa electronică de documentare.
Tema sesiunii de instruire va fi: Acces electronic la literatura stiintifică pentru sustinerea și promovarea sistemului de cercetare și educatie din România

Sesiunea de instruire va avea loc marti, 20 noiembrie 2018, ora 12, sala Internet, Biblioteca Universității “Lucian Blaga” Sibiu.
 
Invitam pe aceasta cale cadrele didactice, cercetatorii, doctoranzii, bibliotecarii, masteranzii si studentii din Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu sa participe la aceasta prezentare interactiva.
Participanții care se înscriu pe pagina Enformation și participă la training, au posibilitatea de a descarcă Certificatul de participare la eveniment din contul personal de pe www.enformation.ro

Mai multe informatii:
Diana Butnariu
Email: diana.butnariu@e-nformation.ro
Web: www.e-nformation.ro
www.facebook.com/Enformation.ro