Acces liber la platforma Clinical Key între 14 octombrie - 13 noiembrie 2019

Ne face bucurie să anunțăm accesul gratuit la resurse științifice de medicină de cea mai bună calitate și actuale. 
Accesati adresa web: https://www.clinicalkey.com .

Accesul este asigurat între 14 octombrie și 13 noiembrie 2019 pe baza adresei unice de internet a rețelei universitare, din Spitalul Judetean, cel de Pediatrie și Psihiatrie.

Principalele aspecte ale Clinical Key:

- ClinicalKey este motorul clinic de cautare care gandeste si actioneaza in acelasi fel in care o faci si tu, facand mai usor de gasit si aplicat cunostintele.
- Rapid: ClinicalKey raspunde intrebarilor rapid deoarece gandeste ca un clinician, recunoscand conceptele clinice relevante, imediat cum tastezi, si oferind scurtaturi catre raspunsuri critice.
- Complet: ClinicalKey este permanent actualizat, asa ca intotdeuna ofera cea mai completa si actuala colectie de continut si multimedia de incredere in randul specializarilor medicale.
- Convenabil: De langa patul pacientului sau in miscare, ClinicalKey face mai usor sa descoperi, impartasesti sau aplici continutul in moduri noi.
- De incredere: De-a lungul carierei lor, profesioniștii in domeniul sănătății din întreaga lume au incredere in conținutul și tehnologia Elsevier pentru a sprijini decizii clinice mai bune și pentru a îmbunătăți rezultatele pacientului.

Continutul bazei de date:
- 1,400+ Pagini cu Subiecte         
- Principalele cărți medicale și chirurgicale de pe piață - mai mult de 1100 de cărți
- Jurnale de top din Elsevier, inclusiv fișierele din 2007. (mai mult de 650 de reviste)
- 850+ monografii pentru prima consultație
- Sursă de încredere pentru clinicieni pentru a găsi răspunsuri clinice succinte pentru a ajuta la luarea deciziilor clinice la punctul de îngrijire.
- Proceduri de consult
- Videoclipuri de înaltă calitate care acoperă proceduri de specialități medicale și chirurgicale. (mai mult de 40.000 de videoclipuri)
- Imaginile pot fi adăugate in prezentari prin contul utilizatorului. (mai mult de 4 milioane de imagini, grafice, tabele)
- Mai mult de 2,900 de monografii de medicamente de la Aur la Standard, indexate zilnic.
- Toate rezumatele MEDLINE sunt preluate zilnic de la Biblioteca Națională de Medicină, îmbogățite semantic și integrate perfect în rezultatele de căutare ClinicalKey.
- 4,500+ Instructiuni Practice
- Instrucțiuni de practică din reviste, agenții profesionale și guvernamentale și rezumate de la Serviciul național de orientare.
- Informatii clinice de testare
- 15,000+ Formulare de educare pentru pacienti

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:
Raluca Opriță 
Country Sales Manager
Gemini Information Technologies SRL | Romania
Elsevier Clinical Solutions 
Mobile: +40 734 592 262| Email: raluca@geminitech.ro

octombrie 2019