Articol despre cartea "Bucătăria fină" apărut în ziarul sibian "Hermannstaedter Zeitung"
martie 2019

Ne face plăcere să anunțăm apariția unui articol despre cartea de referință pentru evenimentele gastronomice sibiene din 2019, cu titlul:
"Istoria bucătăriei fine sibiene: de la Renaștere până în zilele noastre. Repere sibiene", autori fiind Gudrun-Liane Ittu și Constantin Ittu.

In cadrul Agendei Culturale a Primăriei Sibiu 2018, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, prin Biblioteca universității și Facultatea de Stiinte Agricole a derulat între iunie-noiembrie 2018 un proiect cultural (contract de finanțare nr. 48124 / 19.06.2018).
La închidere a proiectului s-a lansat cartea dedicată, în format B5, 100 pagini color.

Mai multe date despre proiect găsiți pe site-ul dedicat: bcu.ulbsibiu.ro/Bucataria_fina_sibiana/


Coperta cărții

martie 2019