Despre accesul mobil (de-acasa) la literatura științifică prin AnelisPlus2020

 
Stimați colegi,
 
Asociația Universităților, Institutelor de Cercetare-Dezvoltare și Bibliotecilor Centrale Universitare din România – ANELIS PLUS sprijină comunitatea științifică din România prin proiectul „Acces Național Electronic la Literatura Științifică pentru Susținerea Sistemului de Cercetare și Educație din România - ANELIS PLUS 2020”.

Pe site-ul proiectului, http://anelisplus2020.anelisplus.ro/ și pe pagina Asociației, http://www.anelisplus.ro/, găsiți resursele abonate prin proiect pentru instituția în care vă desfășurați activitatea.
Vă reamintim că, mai ales în această perioadă de izolare, puteți consulta resursele de informare și prin acces mobil, modalitatea de creare a contului de acces mobil fiind descrisă în paginile web mai sus menționate.

Instituțiile abonate prin ANELIS Plus la resurse Cambridge University Press (a căror lista este disponibilă și la http://www.info-edu.ro/index.php) sunt rugate să contacteze compania ROMDIDAC (director Departament Resurse Electronice dr. Robert Coravu, e-mail: robert_coravu@romdidac.ro) dacă doresc să beneficieze de acces mobil la aceste resurse.
 
Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă multă sănătate, linişte în suflet, bucurie şi realizari pe toate planurile.
 
Paşte fericit alături de cei dragi!

Echipa Anelis Plus 2020

aprilie 2020