Resurse științifice de ultimă oră despre Coronavirus, cu accesare de la distanță ( #deacasă )

 

ULBS are acces la baze de date științifice prin Anelis-Plus, cu posibilitatea de accesare de la distanță (cum se face accesul, in pagina web a bibliotecii)
Edituri academice și furnizorii bazelor de date pun la dispozișie resurse științifice de ultimă oră legate de cercetări în domeniu.
Invităm pe cei interesați să le acceseze online, #deacasă :

Europeana: Working with and for you in the time of COVID-19

SpringerNature: SARS-CoV-2 and COVID-19:
A new virus and associated respiratory disease

Novel Coronavirus Information Center: Elsevier’s free health and medical research on the novel coronavirus (SARS-CoV-2) and COVID-19
Elsevier - Coronavirus Information Center

Oxford Journals: COVID-19 (coronavirus) Information hub

Wiley online Library: Covid-19: Novel Coronavirus Content Free to Access


Enformation ne informeaza: Editurile oferă acces gratuit la resursele științifice privind COVID-19

SARS-CoV-2 este virusul responsabil pentru izbucnirea unei epidemii de boli respiratorii care ne-a schimbat în totalitate modul de viață, în general, și cel de învățare și documentare, în particular. Editurile științifice și academice se alătură inițiativelor care au fost luate la nivel național sau internațional și pun la dispoziție gratuit articole și rezultate ale cercetării privind COVID-19.

Partenerii noștri au identificat articole, studii, capitole de cărți care pot ajuta cercetătorii să înțeleagă și să gestioneze diferite aspecte ale pandemiei COVID-19, precum și tehnologiile care pot fi puse în aplicare pentru combaterea acesteia.

Accesează gratuit aceste resurse direct din Profilul tău Instituțional, secțiunea <Acces Gratuit temporar>, sau consultă pagina de Noutăți.
Vom adăuga și alte resurse gratuite în zilele următoare.
ne documentăm #deacasa
ne informăm #deacasa
cercetăm #deacasa
citim #deacasa
studiem #deacasa

Biblioteca ULBS
aprilie 2020