Emerald – acces deschis la colecțiile de cărți electronice


Consorțiul ANELIS Plus și Emerald Publishing au semnat un acord care oferă membrilor consorțiului acces la 1.321 de cărți electronice Emerald publicate între 2016 și 2020.
De peste 50 de ani, promovarea celor mai recente progrese și a gândirii critice a fost în centrul acțiunilor Emerald. Misiunea de bază a editurii este de a furniza resursele relevante, astfel încât, încetul cu încetul, cei din mediul academic sau din mediul practic să poată lucra împreună pentru a face o schimbare pozitivă în lumea reală.
 
Emerald publică peste 300 de reviste, peste 3.000 de cărți și peste 1.500 de studii de caz și oferă o gamă largă de servicii de publicare pentru a ajuta autorii să-și spună povestea într-un mod semnificativ și în timp util, oferind instrumente și servicii inovatoare pentru a construi încredere și abilități în cercetări de impact.

Cărțile electronice Emerald abordează unele dintre cele mai presante subiecte care au impact asupra lumii de astăzi, oferind o platformă de cercetare inovatoare și interdisciplinară într-o gamă largă de subiecte. Acestea abordează probleme semnificative, cu aplicații în viața reală.

Portofoliile la care membrii consorțiului ANELIS au acces includ afaceri, management, economie și științe sociale.

Accesul este asigurat pe bază de IP instituțional, din reteaua ULBS sau #deacasa, din Profilul Instituțional (pe platforma enformation.ro).

Emerald lista titlurilor disponibile

Accesati aici cartile de la Emerald

Pentru mai multe detalii, contactați : Biblioteca ULBS
sau Enformation
.

noiembrie 2021