Cărți electronice achiziționate în cadrul Proiectului Anelis-Plus 2020

Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, membră în consorțiul Anelis-Plus beneficiază de accesul online la cărți electronice De Gruyter, CABI și Elsevier achiziționate în cadrul Proiectului Anelis Plus 2020.

Vă invităm să descoperiți colecțiile de e-books disponibile prin intermediul contului de acces mobil la Enformation- furnizorul bazelor de date.

Pentru a accesa aceste resurse cu text integral, vă rugăm să urmați pașii:

- accesați prin adresa de email instituțională (username@ulbsibiu.ro și parolă) site-ul Enformation ;
- click pe butonul Profil institutional - dreapta sus;
- în pagină derulați în jos la lista cu baze de date, alegeți fie DeGruyter ebooks, fie CABI ebooks și apoi butonul - accesează;
- în pagina web DeGruyter, în bara de căutare , puteți tasta "ebooks free" și aveți lista completă de cărți și articole în open access.

Sunt disponibile colecțiile de ebooks:
 
1. De Gruyter e-Books - acoperă următoarele domenii științifice:
Științe sociale, Istorie, Studii literare, Lingvistică și semiotică, Teologie și religie, Afaceri și economie, Filosofie, Istorie, Arhitectură și design, Matematică, Științe ale vieții, Arte, Fizică, Drept, Medicină, Inginerie, Chimie industrială, Biblioteconomie și Știința Informării, Studii culturale, Informatică, Muzică, Sport și recreere.

De Gruyter publică lucrări academice de cel mai înalt nivel, de peste 270 de ani de existență. Localizată în Berlin, compania lansează peste 1.300 de titluri noi de cărți în fiecare an în domeniile științe umaniste, științe sociale, medicină, științele naturii și drept; publică peste 800 de reviste și oferă o gamă largă de conținut digital.
Colecțiile sunt disponibile online la următorul link: https://www.degruyter.com.

Număr de titluri: 2850 - Lista titlurilor DeGruyter (sursa: Anelis Plus)

2. CABI ebooks - acopera domeniile: agronomie, zoologie, medicină veterinară, pescuit și acvacultură, turism.
Număr de titluri: 157 - Lista titlurilor CABI

3. Elsevier ebooks - acopera domeniile: biochimie, genetică, științe agricole, medicină, medicină veterinară, inginerie chimică, calculatoare, știința materialelor, mediu, energetică, științe economice, științe exacte, farmacie, psihologie
Număr de titluri: 1573 - Lista titlurilor Elsevier (sursa: Portal Anelis Plus)

Dacă nu aveți încă un cont de acces mobil, consultați instrucțiunile din pagina bibliotecii:
acces mobil Enformation
sau aici - cum-sa-caut.

iulie 2021