Biblioteca ULBS - oferă studenților un serviciu esențial studiului online:


Bibliografii în format digital

Biblioteca vine în sprijinul activității academice în regim online și pune la dispoziția cititorilor bibliografia scanată pentru cele nouă facultăți ale ULBS.

Serviciul este oferit cu respectarea dreptului de autor, cei care utilizează resursele bibliografice trebuie să fie de acord cu următoarele:

Sunt de acord să nu reproduc operele din bibliografia primită spre utilizare decât în scopuri, exclusiv, didactice, de învățare, să nu le distribui,
să nu le import în vederea comercializării pe piața internă a copiilor, să nu le comunic public, prin orice mijloace, inclusiv prin punerea în acces liber pe internet.

Dețin adresa de mail instituțională şi parola în mod legal, iar scopul accesării este pentru uz personal, respectiv, pentru studiu și cercetare.


( În conformitate cu LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, publicată în M.Of. nr. 60/26 mar. 1996 și republicată în M.Of. nr489/14 iun.2018.)

ATENTIE! Accesarea bibliografiei online se face numai prin autentificarea cu adresa de email instituțională "...@ulbsibiu.ro".

Platforma este în permanentă actualizare şi dezvoltare.

Pentru informații suplimentare, puteți să ne contactați la adresa: bcu@ulbsibiu.ro

ianuarie 2022
ianuarie-decembrie 2021
noiembrie-decembrie 2020