image not found
img not found img not found img not found img not found img not found img not found
-> | Catalogul online | Bibliografii online | Resurse Open-Access | Baze de date |
img not found

Orar bibliotecă:

Luni-Vineri: 8-22
Sâmbătă-Duminică:
10-18






Acces la Central and Eastern European Online Library (CEEOL)


Biblioteca ULBS face cunoscută deschiderea accesului din întreaga rețea universitară la CEEOL prin adresa: https://www.ceeol.com/

(CEEOL) este o bază de date internațională recunoscută prin documentele indexate integral din domeniul științelor umaniste și sociale ce provin din Europa Centrală de Est și de Sud-Est.

Colecțiile includ surse în limba maternă, articole de reviste academice, cărți electronice și literatură gri.
Domeniile acoperite de CEEOL: antropologie, cultură și societate, economie, studii de gen, istorie, studii iudaice, arte plastice, literatură, lingvistică, științe politice și științe sociale, filosofie, religie, drept.

Actualizată zilnic, CEEOL crește cu aproximativ 4.000 de articole de reviste noi în fiecare lună. Colecția de “Literatură Gri” CEEOL oferă cercetătorilor acces la peste 3.000 de articole ce sunt încadrate în acest segment.
Încă de la început, CEEOL și-a asumat responsabilitatea și susținerea publicării academice din științe sociale și științe umane în limbile native.
CEEOL conține peste 2.300 titluri de reviste SSH din 34 de țări, cu 620.000 de articole publicate în peste 30 de limbi. 30% din articolele incluse sunt publicate în engleză / germană / franceză. Numărul revistelor din România se ridică la 474 de titluri cu peste 120.000 de articole indexate în CEEOL.

ianuarie 2023