Universitatea Lucian Blaga din Sibiu beneficiază de acces gratuit, pentru câte o perioadă de probă, la o serie de baze de date:

Acces online la colecția de ebooks de la Edward Elgar Publishing, pe parcursul anului 2024Facem cunoscut anunțul că ULBS beneficiază de o perioadă de acces gratuit la colecția de ebooks pentru 2019-2020 de la Edward Elgar Publishing.
Conținutul din domeniile drept, afaceri, științe economice și sociale, de științe politice, poate fi accesat din întreaga rețea universitară.
Adresa principală de web este: www.edgaronline.com
Descriere și conținut pe domenii de interes:
Cărți de Drept – monografii, manuale de cercetare, enciclopedii de manuale
Cărți de Business and Management – acoperă toate domeniile de afaceri și management
Cărți de Economie și Finanțe – istoric fondată ca editor de economie, acoperă toate domeniile macro și micro-economie
Cărți de Sociologie, Politică Socială și Educație – principalul editor în domeniul politicii sociale comparate, cu acoperire internațională și orientată spre viitor
Științe politice și politici publice – cuprinde domeniile majore de cercetare din știința politică și politicile publice, inclusiv relații internaționale, drepturile omului
Geografie, planificare și turism – publicații în Geografie umană, Planificare, Studii urbane, Turism
Acces online la Complete Anatomy de la Elsevier, pe parcursul anului 2024Complete Anatomy de la Elsevier este cea mai avansată platformă de anatomie 3D din lume care sprijină educația anatomiei. Complete Anatomy de la Elsevier oferă studenților, cadrelor universitare și profesioniștilor din domeniul sănătății soluții revoluționare legate de educația in anatomie. Bazată pe cloud, permite utilizatorilor să investigheze detaliile minuscule ale anatomiei umane în 3D.Modelul 3D anatomic complet masculin și feminin cuprinde peste 17.000 de structuri selectabile individual, organizate în straturi, 12 sisteme corporale, structuri fiziologice cheie cu un set de modele interactive de anatomie microscopică.

Acces gratuit la Osmosis, Elsevier – medicine
Universitatea Lucian Blaga din Sibiu are acces pentru o perioadă de probă la Osmosis, baza de date medicală de la Elsevier, cea mai uitilizată de către studenți.
Accesați link-ul de aici, înregistrați-vă și puteți folosi de oriunde Osmosis.
Descriere sumară Osmosis:
Platforma de educație pentru sănătate all-in-one unde educatorii predau eficient, iar studenții învață eficient.
Un instrument puternic pentru a sprijini predarea și învățarea pe tot parcursul curriculumului dvs
Ajutați-vă elevii să treacă fără probleme de la învățare la autoevaluare cu videoclipuri ilustrate profesional, de dimensiuni reduse, la cerere, bazate pe științe dovedite ale învățării și însoțite de elemente de evaluare, note și resurse asociate.
Mai multe detalii regăsiti în secvențele video de mai jos:
Osmosis for Health Education Programs
Example videos