image not found
img not found img not found img not found img not found img not found img not found img not found img not found img not found img not found img not found
-> | Catalogul online | Servicii | Resurse Open-Access | Baze de date |
img not found
Orar bibliotecă:
Luni-Vineri: 8-22
Program cu publicul:
8-21:45
Sâmbătă-Duminică:
10-18

 Biblioteca ULBS - Colecții documentare pentru cercetare


Centre de Cercetare din universitate au achiziționat cărți, la Biblioteca ULBS au fost scanate și puse disponibile online. În completare, punem la dispoziția comunității de cercetare colecții digitale de cărți mai vechi din bibliotecă.

Pentru respectarea dreptului de autor, cei care utilizează resursele bibliografice trebuie să fie de acord cu următoarele:
Sunt de acord să nu reproduc operele din bibliografia primită spre utilizare decât în scopuri, exclusiv, didactice, de învățare, să nu le distribui, să nu le import în vederea comercializării pe piața internă a copiilor, să nu le comunic public, prin orice mijloace, inclusiv prin punerea în acces liber pe internet. / Dețin adresa de mail instituțională şi parola în mod legal, iar scopul accesării este pentru uz personal, respectiv, pentru studiu și cercetare.
( În conformitate cu LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, publicată în M.Of. nr. 60/26 mar. 1996 și republicată în M.Of. nr489/14 iun.2018.)

Autentificarea se face numai cu contul deținut în domeniul "ulbsibiu.ro"

Colecția Litere și Arte Centrul de Studii Lingvistice, Literare și Culturale

Colecția Inginerie Asigurarea Calității

Colecția Drept Cărți de Drept
Colecția Istorie Cărți de Istorie
Colecția Științe Economice Cărți de EconomiePentru informații suplimentare, puteți să ne contactați la adresa: biblioteca@ulbsibiu.ro

Actualizare: martie 2024


U.L.B.S. web site
* * *

Biblioteca Universității "Lucian Blaga" din Sibiu

Adresa de corespondenţă:
B-dul Victoriei, nr. 10, 550024, Sibiu
Adresa fizică:
str. Lucian Blaga nr. 2A, Sibiu
E-mail: biblioteca@ulbsibiu.ro; Telefon:
0040-269-446077 si 211056
Fax: 0040-269-441010