image not found
img not found img not found img not found img not found img not found img not found
-> | Catalogul online | Bibliografii online | Resurse Open-Access | Baze de date |
img not found

Orar bibliotecă:
Luni - Vineri: 8 - 20

în sesiune:
si Sambata: 8 - 16Acces gratuit la "de Gruyter HSS & STM Journal Collections", martie-iunie 2023

E-NFORMATION ne anunță că pentru o perioadă limitată de timp, dintre editurile partenere oferă acces gratuit la colecțiile premium de reviste din portofoliul lor.
Colecțiile acoperă subiecte diverse, de la literatură și economie la inginerie și medicină.

Accesul se poate face pe bază de IP, din interiorul rețelei ULBS, sau #deacasa, prin platforma enformation.ro din Profilul Instituțional al fiecărui utilizator.

De Gruyter HSS & STM Journal Collections

Perioada de accesare: 6 martie - 30 iunie 2023
De Gruyter publică lucrări academice de cel mai înalt nivel, de peste 260 de ani, lansând peste 1.300 de titluri noi în fiecare an în științele umaniste, științele sociale, științe exacte, medicină, științele naturii și drept.

E-NFORMATION ne oferă în plus acces și la:

Royal Society of Chemistry
Perioada de accesare: martie - 30 aprilie 2023
RSC Gold este colecția online premium a editurii Royal Society of Chemistry, formată din peste 50 de reviste din domeniul chimiei. Creată pentru a oferi utilizatorilor acces la cercetări științifice interesante și inovatoare, RSC Gold asigură utilizatorilor bibliotecii acces la cele mai recente descoperiri din mediul academic și din industrie.

Emerald Management eJournals Collection

Perioada de accesare: 7 februarie - 15 aprilie 2023
Emerald oferă una din cele mai mari și importante colecții de reviste peer-review de management din lume, acoperind întreg spectrul, de la analize financiare până la turism și ospitalitate.

Pentru detalii suplimentare: sales@enformation.ro.

Pentru alte detalii referitoare la accesul la baze de date prin E-NFORMATION vă stăm la dispoziție și la adresa de mail: biblioteca@ulbsibiu.ro.

martie 2023