image not found
img not found img not found img not found img not found img not found img not found
Catalogul online | Bibliografii online | Resurse Open-Access | Baze de date |
img not found

Orar bibliotecă:

Luni-Vineri: 8-22
Sâmbătă-Duminică:
10-18






Acces online la Complete Anatomy de la Elsevier

Descriere
Complete Anatomy de la Elsevier este cea mai avansată platformă de anatomie 3D din lume care sprijină educația anatomiei. Complete Anatomy de la Elsevier oferă studenților, cadrelor universitare și profesioniștilor din domeniul sănătății soluții revoluționare legate de educația in anatomie. Bazată pe cloud, permite utilizatorilor să investigheze detaliile minuscule ale anatomiei umane în 3D.

Modelul 3D anatomic complet masculin și feminin cuprinde peste 17.000 de structuri selectabile individual, organizate în straturi, 12 sisteme corporale, structuri fiziologice cheie cu un set de modele interactive de anatomie microscopică.

Explorați o suită de imagini radiologice interactive și corelați structurile acestora cu modelul 3D din secțiunea Radiologie. Interacționați cu radiografii, CT și RMN pentru a obține o înțelegere mai profundă a anatomiei de bază.

Complete Anatomy 2023 oferă posibilitatea de a vă personaliza modelul alegând un set de atribute fizice. Dezvoltate de peste 2 ani în colaborare cu experți în domeniu, noile fețe ale Complete Anatomy sunt create pentru a celebra varietatea umană care există pe planeta noastră.

Mod de conectare

Din rețeaua universitară:
• Descărcați versiunea gratuită de Complete Anatomy din App Store sau Magazin Play pentru dispozitivul dvs. compatibil
• Conectați-vă la rețeaua campusului
• Lansați Complete Anatomy, finalizați procesul de înregistrare în aplicație și verificare a e-mailului, în timp ce sunteți conectat la rețeaua campusului. Procesul de „deblocare” a licenței are loc la verificarea e-mailului, așa că trebuie să fiți autentificat la o adresă IP înregistrată pentru a primi o licență.

În campus sau în afara campusului:
• Pentru a începe Descărcați versiunea gratuită a Complete Anatomy din App Store sau Magazin Play pentru dispozitivul dvs. compatibil
• Lansați aplicația și finalizați înregistrarea noastră în aplicație folosind adresa de e-mail a universității.
• Navigați la Setări > Contul meu și introduceți codul de activare corespunzător (il obtineti la biblioteca) în zona codului de valorificare.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să scrieți la: biblioteca@ulbsibiu.ro

Data anunț: ianuarie 2024