image not found
img not found img not found img not found img not found img not found img not found
Catalogul online | Bibliografii online | Resurse Open-Access | Baze de date |
img not found

Orar bibliotecă:

Luni-Vineri: 8-22
Sâmbătă-Duminică:
10-18






Acces online la colecția de ebooks pentru 2019-2020 de la Edward Elgar Publishing

Facem cunoscut anunțul că ULBS beneficiază de o perioadă de acces gratuit la colecția de ebooks pentru 2019-2020 de la Edward Elgar Publishing.

Până la data de 16 februarie, conținutul din domeniile drept, afaceri, științe economice și sociale, de științe politice, poate fi accesat din întreaga rețea universitară.
Adresa principală de web este: www.edgaronline.com

Descriere și conținut pe domenii de interes:

Cărți de Drept - monografii, manuale de cercetare, enciclopedii de manuale și comentarii care sunt resurse excelente atât pentru cadre universitare, cât și pentru practicieni. Majoritatea cărților au o abordare internațională, comparativă sau teoretică a subiectelor care sunt relevante pentru dreptul englez, precum și pentru alte jurisdicții.

Cărți de Business and Management - acoperă toate domeniile de afaceri și management, cu titluri ce cuprind manuale, monografii de cercetare, materiale didactice și agende de cercetare precum și cea mai mare și mai bună listă de calitate în antreprenoriat. Sunt și cărți de metode de cercetare, piatra de temelie a oricărui program de doctorat în afaceri.
Domeniile cheie de publicare în 2024 includ: obiective de dezvoltare durabilă, diversitate și afaceri, afaceri internaționale și China, redresarea afacerilor de la șocurile globale și AI și transformare digitală.

Cărți de Economie și Finanțe - istoric, Edward Elgar a fost fondată ca editor de economie,având o moștenire puternică și relații pozitive în domeniu, combinate cu o listă de marketing puternică. Acoperă toate domeniile macro și micro: de la economia heterodoxă, experimentală și comportamentală, la urbană și regională, geografie economică și economie spațială, economie financiară, energie și mediu, economie industrială, economie de dezvoltare, economie și comerț internațional, Economia sectorului public și finanțele publice, Economia inovației și tehnologiei, Reglementarea și concurența și Dreptul și economie.

Cărți de Sociologie, Politică Socială și Educație - principalul editor în domeniul politicii sociale comparate, cu acoperire internațională și orientată spre viitor. Publică în toate domeniile cheie ale politicii sociale, îmbătrânirea și pensiile, politica muncii, politica de gen și familia, politica de sănătate și educația. Seria de manuale de cercetare în sociologie este seria de manuale preeminentă în zonă, cu manuale de calitate extrem de înaltă pe toate aspectele cheie ale listei de sociologie. Mai multe serii includ: Globalizare și bunăstare și Noi orizonturi în politica socială

Științe politice și politici publice - cuprinde domeniile majore de cercetare din știința politică și politicile publice, inclusiv relații internaționale, drepturile omului, politică internațională, administrație publică, guvernare, reglementare, politică publică, politică de mediu, politică europeană, constituții, drept și politică, politică asiatică, inovare & politică tehnologică, administrație locală și studii de securitate.

Geografie, planificare și turism - publicații în Geografie umană, Planificare, Studii urbane, Turism și discipline spațiale conexe. Domeniile de interes includ Geografia Economică, Studiile Regionale, Studiile Urbane, Transportul și, mai recent, Turismul, Studiile Patrimoniului și Mediul Construit, inclusiv Planificarea și Managementul Construcțiilor.

Data anunț: ianuarie 2024