image not found
img not found img not found img not found img not found img not found img not found
Catalogul online | Bibliografii online | Resurse Open-Access | Baze de date |
img not found

Orar bibliotecă:

Luni-Vineri: 8-22
Sâmbătă-Duminică:
10-18






Sesiune de instruire pentru accesarea platformei Oxford Academic

ROMDIDAC furnizează accesul la revistele din colecția Oxford Journals disponibile pe platforma Oxford Academic (Oxford University Press) pentru membrii consorțiului ANELIS Plus care sunt abonați la această resursă.

Miercuri, 24 aprilie 2024, cu începere de la ora 10.00, va avea loc o sesiune de instruire pentru utilizatorii din instituțiile abonate. Sesiunea, cu durata de 60 de minute, se va desfășura online, pe platforma Microsoft Teams și va fi susținută de Marzena Giers-Fidler, Oxford University Press.

Linkul de conectare este următorul: Sesiune de instruire Oxford Academic

Vă reamintim că platforma Oxford Academic este disponibilă la adresa https://academic.oup.com/. Utilizatorii din instituțiile abonate beneficiază de acces local la platformă, pe bază de IP, din cadrul rețelei de internet instituționale, și de posibilitatea de acces de la distanță (acces mobil), pe baza unui cont de acces individual. Contul poate fi creat urmând instrucțiunile de pe site-ul nostru, Info-Edu: https://www.info-edu.ro/activare-cont.

Reamintim, de asemenea, că accesul la textul integral al articolelor este disponibil pentru revistele care fac parte din colecția Oxford Journals abonată de ULBS – FULL (colecția integrală).

Alte informatii de la:
Dr. Robert Coravu
Director – Departamentul Resurse Electronice
ROMDIDAC
www.romdidac.ro
www.info-edu.ro

Anunț aprilie 2024